100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.3 228 PK
Bouwjaar 06.2003 - 10.2006

Remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.3

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.3 past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Zachte remblokken

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (MCV_, VZV_)

Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Pagid en TRW Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.