100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 240 167 PK
Bouwjaar 08.2009 - 06.2012

Remblokken LEXUS ES (_V4_) 240

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V4_) 240

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS ES (_V4_) past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen.

Remblokken monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.