100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.5 277PK
Bouwjaar 05.2006 - 06.2012

Remblokken LEXUS ES (_V4_) 3.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V4_) 3.5

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS ES (_V4_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen?

Zachte remblokken

Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen.

Remblokken monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Fading ontstaat door te warme remblokken.