100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 200 150 PK
Bouwjaar 08.2015 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 200

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 200

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remblokken monteren

Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.