100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 250 181PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 250

Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Remblokken monteren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Elke LEXUS ES (_V6_) heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Schokkend remmen van de auto betekent controleren.