100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 250 184PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 250

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS ES (_V6_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remblokken monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. De auto kan naar links of naar rechts trekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANVOLVOPORSCHE. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit.