100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 300h 203 PK
Bouwjaar 09.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 300h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 300h

Een draagarm werkt samen met wielen. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Remblokken monteren

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en MisterCash Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCADILLACMGLEXUS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.