100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 300h 160 PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 300h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 300h

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Zachte remblokken

Elke LEXUS ES (_V6_) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.