100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 4WD 277 PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 350 4WD

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij controleren altijd bij de LEXUS ES (_V6_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Remblokken monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.