100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 272PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_V6_) 350

Wij controleren altijd bij de LEXUS ES (_V6_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen.

Remblokken monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken.

Zachte remblokken

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.