100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 277PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES (_V6_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS ES
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P83145
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Uitvoering: GCC
Hoogte: 59,4 mm
dikte: 17,6 mm
Breedte: 166,7 mm
Inbouwplaats: voorzijde
49% Korting
59,60
116,87
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS ES (_V6_) 350 past. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Zachte remblokken

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wij controleren altijd bij de LEXUS ES (_V6_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Goedkopen remblokken LEXUS

De auto moet een korte remweg hebben. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.