100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 200 150 PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 200

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een draagarm werkt samen met wielen. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIADACIAPONTIACVW VOLKSWAGEN. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 200

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_). Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.