100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 250 200 PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 250

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISSANGYONGHYUNDAI.

Remblokken monteren

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.