100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 249PK
Bouwjaar 10.2018 - heden

Remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 350 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_)

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISKODAOLDSMOBILE. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash, Creditcard en PayPal Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.