100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 250 215 PK
Bouwjaar 12.2011 - 08.2016

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS GS
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P83131
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
Hoogte: 77,5 mm
dikte: 17,5 mm
Breedte: 118,6 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 1,9 kg
Inbouwplaats: voorzijde
64% Korting
73,31
203,65
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS (_L1_) 250 komen.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_L1_)

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken.

Zachte remblokken

Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERTOYOTAVOLVOROVER.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.