100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 250 209 PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS GS
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P83131
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
Hoogte: 77,5 mm
dikte: 17,5 mm
Breedte: 118,6 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 1,9 kg
Inbouwplaats: voorzijde
64% Korting
73,31
203,65
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_L1_) 250

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOSKODASMARTJEEPFORD. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann en TRW

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Zachte remblokken

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS (_L1_) past. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.