100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 AWD 317 PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS (_L1_) 350 AWD past. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zachte remblokken

ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Warmte is belangrijk in de remonderdelen.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_L1_)

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ATE, TRW, Zimmermann, Jurid, Textar, Bosch en Bendix

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.