100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 317 PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS (_L1_) 350 past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_L1_)

Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGPORSCHELANCIA. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.