100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 345 PK
Bouwjaar 03.2012 - 09.2018

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 450h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS GS
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P83131
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
Hoogte: 77,5 mm
dikte: 17,5 mm
Breedte: 118,6 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 1,9 kg
Inbouwplaats: voorzijde
64% Korting
73,31
203,65
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_L1_) 450h

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Fading ontstaat door te warme remblokken. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS GS (_L1_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Remblokken monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDACADILLACSSANGYONGCITROENIVECO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.