100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 300 249PK
Bouwjaar 04.2005 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa?

Zachte remblokken

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke LEXUS GS (_S19_) 300 heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_)

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax