100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 AWD 316PK
Bouwjaar 05.2008 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_) 350 AWD

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAMASERATIVAUXHALLLOTUSVOLVO. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS GS (_S19_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting. De toplaag van het remblok verbrandt en zal hard worden, hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit wordt ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.