100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 AWD 307 PK
Bouwjaar 09.2006 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS (_S19_) 350 AWD past. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_)

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.