100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 316 PK
Bouwjaar 05.2008 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS GS (_S19_) 350. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zachte remblokken

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS (_S19_) komen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Goedkopen remblokken LEXUS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDFERRARISSANGYONGCITROEN. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.