100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 4.3 VVTi 300 PK
Bouwjaar 04.2005 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 4.3 VVTi

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Een noodstop kan men beter vermijden. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS (_S19_) 4.3 VVTi komen. Wij controleren altijd bij de LEXUS GS (_S19_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Goedkopen remblokken LEXUS

Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.