100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 430 283 PK
Bouwjaar 04.2005 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 430

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de LEXUS GS (_S19_) 430 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDODGELOTUSSKODACADILLACCHEVROLET.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_)

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Zachte remblokken

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.