100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 345PK
Bouwjaar 02.2006 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 450h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_) 450h

Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS GS (_S19_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.