100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 296 PK
Bouwjaar 02.2006 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 450h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_) 450h

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblokken monteren

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zachte remblokken

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.