100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 460 326 PK
Bouwjaar 09.2008 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 460

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Elke LEXUS GS (_S19_) 460 heeft een eigen VIN-nummer. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zachte remblokken

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De auto moet een korte remweg hebben.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_)

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.