100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 460 347 PK
Bouwjaar 09.2007 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS (_S19_) 460

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_S19_) 460

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS (_S19_) komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.

Remblokken monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.