100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 400 4WD 275 PK
Bouwjaar 05.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 400 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 400 4WD

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.

Remblokken monteren

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) past.

Zachte remblokken

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMASERATIINFINITISSANGYONGOPEL. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.