100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS HS 250h 150 PK
Bouwjaar 07.2009 - 01.2018

Remblokken LEXUS HS (ANF10) 250h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS HS (ANF10) 250h komen. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bendix, Lucas en Zimmermann Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Goedkopen remblokken LEXUS HS (ANF10)

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOSUZUKIMERCEDES-BENZPLYMOUTHPEUGEOT.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.