100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS C 250 208 PK
Bouwjaar 04.2009 - 06.2015

Remblokken LEXUS IS C (GSE2_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Goedkopen remblokken LEXUS IS C (GSE2_) 250

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS IS C (GSE2_). Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFHONDALOTUSDAIHATSU. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.