100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS C 250 215 PK
Bouwjaar 11.2010 - 04.2013

Remblokken LEXUS IS C (GSE2_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De auto kan naar links of naar rechts trekken. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS C (GSE2_) 250, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS IS C (GSE2_) komen.

Goedkopen remblokken LEXUS

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFSEATLOTUSMAZDAISUZU.

Zachte remblokken

Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.