100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS I 300 213 PK
Bouwjaar 09.2001 - 07.2005

Remblokken LEXUS IS I (_E1_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de LEXUS IS I (_E1_) 300 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTADAIHATSUIVECOBUICK. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS I (_E1_) past. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Remblokken monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. De auto kan naar links of naar rechts trekken.

Goedkopen remblokken LEXUS

Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.