100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 220d 177PK
Bouwjaar 08.2005 - 07.2012

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 220d

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_) 220d

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERBEDFORDLOTUSMASERATI. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Remblokken monteren

Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS IS II (_E2_) komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.