100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 AWD 208 PK
Bouwjaar 10.2005 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 250 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_) 250 AWD

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke LEXUS IS II (_E2_) heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Zachte remblokken

Remblokken moeten op tijd vervangen worden. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.