100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 AWD 215 PK
Bouwjaar 11.2010 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 250 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLAND ROVERPEUGEOTROVERLINCOLNDAIMLER. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS IS II (_E2_) 250 AWD. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS II (_E2_) past.

Remblokken monteren

Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet.

Goedkopen remblokken LEXUS

Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en AfterPay Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.