100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 208 PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_) 250

Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS II (_E2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.