100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 215PK
Bouwjaar 11.2010 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 250

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS II (_E2_) 250, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIRENAULTBUICK. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.