100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 300 231 PK
Bouwjaar 08.2008 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILDVRENAULTCHRYSLEROPEL. Te warme remmen is vaak een lange remweg. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_) 300

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS IS II (_E2_). De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.