100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 350 318 PK
Bouwjaar 01.2008 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS IS II (_E2_) 350 komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_)

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSMAZDAINFINITI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.