100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 350 310 PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS II (_E2_) 350 past.

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_)

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Zachte remblokken

Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASSANGYONGLAMBORGHINIROVERDACIA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.