100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II IS F 423 PK
Bouwjaar 11.2007 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II (_E2_) IS F

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS IS II (_E2_) IS F

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken monteren

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS II (_E2_) past. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Zachte remblokken

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Fading ontstaat door te warme remblokken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.