100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 200t 245 PK
Bouwjaar 08.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III (_E3_) 200t

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden.

Zachte remblokken

Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Elke LEXUS IS III (_E3_) 200t heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Goedkopen remblokken LEXUS IS III (_E3_)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.