100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 200t 241 PK
Bouwjaar 06.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III (_E3_) 200t

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS IS III (_E3_) 200t. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCJEEPLINCOLNBMWSUBARU.

Goedkopen remblokken LEXUS IS III (_E3_)

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zachte remblokken

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.