100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 300 245 PK
Bouwjaar 10.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III (_E3_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPMGDAIHATSU. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Zachte remblokken

Een noodstop kan men beter vermijden. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Een draagarm werkt samen met wielen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Goedkopen remblokken LEXUS IS III (_E3_) 300

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wij controleren altijd bij de LEXUS IS III (_E3_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.