100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 350 317 PK
Bouwjaar 04.2013 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III (_E3_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Goedkopen remblokken LEXUS IS III (_E3_) 350

Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADALANCIANISSANDAEWOOSEAT. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wij controleren altijd bij de LEXUS IS III (_E3_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zachte remblokken

Fading ontstaat door te warme remblokken. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.