100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 350 318PK
Bouwjaar 05.2013 - heden

Remblokken LEXUS IS III (_E3_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS III (_E3_) 350, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS IS III (_E3_) komen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Goedkopen remblokken LEXUS

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.