100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 350 311 PK
Bouwjaar 12.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III (_E3_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Elke LEXUS IS III (_E3_) 350 heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Goedkopen remblokken LEXUS IS III (_E3_)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSFERRARIBMWPORSCHE. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto.

Zachte remblokken

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.