100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS SportCross 300 213 PK
Bouwjaar 10.2001 - 10.2005

Remblokken LEXUS IS SportCross (_E1_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Goedkopen remblokken LEXUS IS SportCross (_E1_) 300

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS SportCross (_E1_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLFIATBMW.

Remblokken monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.